Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Top 5

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Αποχώρηση Άλεξιτς & προσθήκη Πετάρ Γκίγκιτς στον Πανσερραϊκό

Αποχώρηση Άλεξιτς Κόστα και προσθήκη Πετάρ Γκίγκιτς στον Πανσερραϊκό

Με δύο ανακοινώσεις η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει:

Α. Την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Άλεξιτς Κόστα στην Igdir F.K της Τουρκίας, μετά την συμφωνία για την κάλυψη της ρήτρας του συμβολαίου του και σεβόμενη την επιθυμία του ιδίου να συνεχίσει την καριέρα του εκεί.
Ο Άλεξιτς Κόστα αποκτήθηκε τον Αύγουστο του 2023 από την ομάδα μας και πέτυχε 9 γκολ σε 35 συμμετοχές.

Brate (Αδελφέ) ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα και στη ζωή σου.

Β. Την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Πετάρ Γκίγκιτς, ο οποίος πλέον θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος.

Ο Πετάρ Γκίγκιτς είναι γεννημένος στις 07 Μαρτίου 1997 στην Πρίστινα, αγωνίζεται ως επιθετικός, έχει ύψος 1.84 και την περσινή χρονιά έπαιξε αρχικά στην Σερβία και στην Γιαβόρ Ιβανίτσα και στην συνέχεια στην Τουρκία στην Μπόλουσπορ, έχοντας συνολικά 31 συμμετοχές, 4 γκολ και 6 ασίστ.
Τα προηγούμενα χρόνια έχει αγωνιστεί σε ΟΦΚ Μπεογκράντ, Μάσβα Σαμπάτς, Παρτιζάν, Ουίπεστ, Νόβι Παζάρ, Ζελεζνιτσαρ, και έχει 167 συμμετοχές 35 γκολ και 11 ασίστ, όπως και ένα κύπελλο Ουγγαρίας με την Ουίπεστ.

Έχει υπάρξει διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Ελπίδων και Παίδων της Σερβίας.

Πετάρ, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανσερραϊκού.

Κλείνει το άρθρο “Αποχώρηση Άλεξιτς Κόστα και προσθήκη Πετάρ Γκίγκιτς” με το πρόγραμμα και τους διαιτητές της πρώτης αγωνιστικής της Super League 1, που θα γίνει τριήμερο 17,18,19 Αυγούστου 2024, θα τα βρείτε κάνοντας κλικ στα περισσότερα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://visaltis.gr
visaltis.gr, πρώην panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ