Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Top 5

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Τελικός Euro 2024 Ισπανία – Αγγλία την Κυριακή 14 Ιουλίου

Ποια ομάδα θα σηκώσει το τρόπαιο; Η απάντηση θα δοθεί στο γήπεδο την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 και ώρα έναρξης 22:00.

Τελικός Euro 2024 Ισπανία – Αγγλία. Ο αγώνας θα γίνει στο ιστορικό Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου.

Ο τελικός του Euro 2024 ανάμεσα στην Ισπανία και την Αγγλία αναμένεται να είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Η Ισπανία, μετά από μια εντυπωσιακή ανατροπή επί της Γαλλίας στο Μόναχο, κατάφερε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση για τον μεγάλο τελικό, ενώ η Αγγλία έφτασε στον τελικό μετά από μια νίκη στο τελευταίο λεπτό επί της Ολλανδίας.

Στη φάση των προημιτελικών η Ισπανία απέκλεισε τη Γερμανία με σκορ 2 – 1 στην παράταση και η Αγγλία την Ελβετία στα πέναλτι με τελικό αποτέλεσμα 6 – 4.

Η Ισπανία έχει δείξει εξαιρετική φόρμα στο τουρνουά, κερδίζοντας όλα τα παιχνίδια της χωρίς την ανάγκη των πέναλτι, και είναι η ομάδα με τα περισσότερα γκολ στο τουρνουά, συνολικά 13. Από την άλλη πλευρά, η Αγγλία ελπίζει να πάει ένα βήμα παραπέρα από το Euro 2020, όπου έχασε τον τελικό στα πέναλτι από την Ιταλία.

Η Αγγλία έχει ήδη κερδίσει την Ισπανία σε δύο προηγούμενα παιχνίδια σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το 1980 και το 1996, και θα επιδιώξει να διατηρήσει αυτό το αήττητο ρεκόρ.

Ο τελικός αυτός δεν είναι μόνο ένας αγώνας μεταξύ δύο ισχυρών ομάδων, αλλά και μια ευκαιρία για τους παίκτες να γράψουν τη δική τους ιστορία.
Ο νεαρός παίκτης της Ισπανίας, Λαμίνε Γιαμάλ, έχει ήδη κάνει εντύπωση με την εκπληκτική του απόδοση, γίνοντας ο νεότερος παίκτης που έχει σκοράρει σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, σπάζοντας το ρεκόρ του Πελέ.

Με την Ισπανία να αναζητά τον τέταρτο τίτλο της και την Αγγλία να ελπίζει να κατακτήσει τον πρώτο της, ο τελικός του Euro 2024 υπόσχεται να είναι ένας αγώνας που θα μείνει στην ιστορία.

Όλα τα αποτελέσματα της διοργάνωσης του Euro 2024 θα τα βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://visaltis.gr
visaltis.gr, πρώην panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ