Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Top 5

Χρυσό μετάλλιο για τη Νιγριτινή αθλήτρια Αναστασία

Χρυσό μετάλλιο για τη Νιγριτινή αθλήτρια Αναστασία

Η Αναστασία Δάρατζη με τον προπονητή της Γιάννη Λιάγγα προπονητή του Συλλόγου “Μονομάχοι Νιγρίτας” στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κατάφερε να φτάσει στο ψηλότερο σκαλί, να λάβει το χρυσό μετάλλιο και την είσοδο της στην εθνική ομάδα και θα συμμετέχει πλέον στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του ΤαεΚβοΝτο.

Στο ΣΕΦ έχοντας τυχαία ζύγιση η αθλήτρια έκανε τον πρώτο της αγώνα στις 8 το απόγευμα και τον τελικό στις 3 τα ξημερώματα μετά από 4 νίκες.

Η Αναστασία κατάφερε να φτάσει στο ψηλότερο σκαλί, να λάβει το χρυσό μετάλλιο και την είσοδό της στην εθνική ομάδα, δίνοντάς την τη δυνατότητα να συμμετέχει στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στον προπονητή τους Λιάγγα Γιάννη που είναι πάντα δίπλα σε όλους τους αθλητές του και τους στηρίζει, όπως έκανε βέβαια και με τη σπουδαία αθλήτρια Αναστασία, όπως και στους γονείς της Θωμά Μάλ. Δάρατζη και Βούλα Χονδρού.

Γυρίζοντας στη Νιγρίτα, στο σχολείο που μεγάλωσε μοίρασε τετράδια του ΤαεΚβοΝτο στα μικρά παιδιά.

Αυτή είναι η Αναστασία. Χαμηλών τόνων, χωρίς ίχνος έπαρσης και αλαζονείας, συνεχίζει να κάνει αυτό που έχει μάθει τόσα χρόνια. Δουλεύει σκληρά χωρίς να λέει πολλά. Αυτά τα πρότυπα θέλουμε για τα παιδιά μας, τόνισε ο προπονητής της κ. Λιάγγας.

Την πρωταθλήτρια Ελλάδος Ταε-Κβο-Ντο Δάρατζη Αναστασία υποδέχθηκε στο γραφείο της και η δήμαρχος Βισαλτίας κ. Βάνα Πλιάκου μαζί με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού και τον πρόεδρο της Νιγρίτας κ. Καραγιάννη Γιούλη. Εξέφρασαν τα θερμά τους συγχαρητήρια για την πανελλήνια διάκριση που πέτυχε η αθλήτρια, επισημαίνοντας ότι είναι ύψιστη τιμή για έναν αθλητή να αγωνίζεται για την χώρα του φορώντας το εθνόσημο και δεσμεύτηκε ο δήμος Βισαλτίας να στηρίξει την αθλήτρια και τον σύλλογο όπως μπορεί, ώστε στο μέλλον να έρθουν παρόμοιες ή και μεγαλύτερες επιτυχίες από τους αθλητές των Μονομάχων Νιγρίτας.

Κλείνει το άρθρο “Χρυσό μετάλλιο για τη Αναστασία” , με τις ευχές της ιστοσελίδας για περισσότερες επιτυχίες. Η Νιγρίτα, Τερπνή (τόπος καταγωγής της μητέρας της) αλλά και όλη η περιοχή είμαστε περήφανοι για τη μεγάλη επιτυχία  της Αναστασίας.

Τερπνή, πολιτισμός, αρχαία, εργασία 
και πολλά άλλα !!!

psterpnis.blogspot.com
G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://visaltis.gr/
visaltis.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ