Τηγανιά αφράτη και γευστική
ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΔΑΡΑΤΖΗ
ΥΛΙΚΑ
1 κ. τηγανιά με κρέας χοιρινό
3 κουταλιές μουστάρδα
2 κουταλιές μέλι
2 κουταλιές κέτσαπ
λεμόνι
αλάτι
ρίγανι
λάδι
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiCLfzvJC-I0JvlQ3U6ShRxQpdnZDUycP1AyMMa2bXrqQVWp_Fv0WjxGixPQ40_qAjUcik-U8P5BzW784p9bGof-yl5e71punazwyLSheCjnRONC_R66lbHlp3AmloxVmXKD_vRaCLnAW_OdUs17_Aeew8kPlgnc6YGSjJ5KUFrsBUC9EQUhitN4EDI3z96/s320/psterpnis_terpni_%CE%A4%CE%B5%CF%81%CF%80%CE%BD%CE%AE_%CE%A0%CE%A3-%CE%A4%CE%B5%CF%81%CF%80%CE%BD%CE%AE%CF%82_panseraik.png)
και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Βράζουμε την τηγανιά με νεράκι και λίγο λάδι. Πριν ολοκληρωθεί ο βρασμός ρίχνουμε όλα τα υλικά, τα ανακατεύουμε και συνεχίζουμε για λίγο ακόμη το βράσιμο. Αφού το κρέας μαλακώσει και είναι έτοιμο, ρίχνουμε λίγο λάδι ακόμη για να τηγανιστούν ελαφριά και σβήνουμε με λεμόνι.
Καλή επιτυχία για την Τηγανιά αφράτη και γευστική.
Και μη ξεχνάτε πως η μαγειρική θέλει μεράκι και φαντασία.
Ξεκινήστε με διάθεση, μεράκι και φαντασία να κάνετε όμορφα πράγματα, για τα αγαπημένα πρόσωπα, την οικογένεια και τους φίλους σας.