Τέλος εποχής για panseraikos .gr μια νέα αρχή με το ……

Το panseraikos.gr, me ena r όπως Γιάνης με ένα ν, έφτασε στο τέλος του

Τέλος εποχής για panseraikos.gr μια νέα αρχή με το …….

Μία νέα σελίδα ανοίγει, σαν συνέχεια του https://panseraikos.gr, το https://visaltis.gr με το ίδιο μεράκι και όρεξη και χωρίς να αλλάξει η αρχική ιδέα που ήταν:
“ Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life – Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot, τοπικά και πολλά άλλα. Βισαλτία, Σέρρες, Μακεδονία, Ελλάς, visaltia, Serres, Makedonia, Ellas, GR, panserraikos, Πανσερραϊκός”.

Τέλος εποχής για panseraikos, Καλό ταξίδι visaltis.gr.

Υ.Γ

Λόγω της αλλαγής του ονόματος και της μεταφοράς των αρχείων από το panseraikos.gr σε visaltis.gr έχουν χαθεί πολλές εικόνες και video. Το τεχνικό τμήμα της ιστοσελίδας προσπαθεί για τη συντομότερη επιστροφή στην κανονικότητα.
Θα θέλαμε την κατανόησή σας και τη βοήθειά σας. Εάν εντοπίσετε και κάποια άλλα προβλήματα περιμένουμε να μας ενημερώσετε στο email: pxtoulakis@yahoo.gr.
Ευχαριστούμε για την υποστήριξη που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια και ελπίζουμε να συνεχιστεί.

Τέλος εποχής για panseraikosΚαι πάλι καλό ταξίδι σου visaltis.gr, ευχαριστούμε το panseraikos.gr, τους συνεργάτες Ser_Osfp kai Ser_Geor, τους συνεργάτες για τις συνταγές και όλους εσάς για το μέχρι τώρα υπέροχο ταξίδι που μας χαρίσατε.

Με τιμή
Η ιδιοκτησία, οι διαχειριστές, οι συντάκτες, και το τεχνικό τμήμα της νέας σελίδας.