Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Top 5

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δημήτρης Μπάσης σήμερα, Παρασκευή 6-9-2024 στα Γερακίνεια

Ο Δημήτρης Μπάσης σήμερα, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024 στα Γερακίνεια

Το 42ο Φεστιβάλ Πολιτισμού & Παράδοσης “Γερακίνεια 2024” θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024.

Πρόγραμμα Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου 2024 – Κεντρική πλατεία Νιγρίτας

21:30. Έναρξη της ημέρας με το εργαστήρι παραδοσιακών χορών ΠΥΡΡΟΣ
22:00. Συναυλία Δημήτρης Μπάσης.

Ο Δημήτρης Μπάσης είναι από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, ενώ τα τραγούδια του όπως “Ψίθυροι καρδιάς” και “Σπασμένο καράβι” παραμένουν διαχρονικές επιτυχίες μέχρι και σήμερα. Η καριέρα του μετρά πάρα πολλά χρόνια και έχει πραγματοποιήσει περιοδείες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ έχει συνεργαστεί με σπουδαίους Έλληνες του ελληνικού πενταγράμμου.

Η καταγωγή του είναι από την Ελλάδα, το Χέρσο του Κιλκίς ωστόσο ο Δημήτρης Μπάσης έχει γεννηθεί στην Γερμανία και συγκεκριμένα την Στουτγκάρδη. Οι γονείς του έμεναν εκεί και έτσι μέχρι να γίνει 8 χρονών δεν είχε έρθει καθόλου στην Ελλάδα. Τότε, οι γονείς του αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και επέστρεψαν στο Χέρσο.

Από μικρή ηλικία είχε δείξει το ταλέντο του στη μουσική και το τραγούδι και έτσι δεν άργησε να το κυνηγήσει και επαγγελματικά. Όντας μόλις 20 ετών τράβηξε την προσοχή του Σταμάτη Κραουνάκη και υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο. Έκτοτε οι προτάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη και άρχισε να γίνεται αναγνωρίσιμος.

Τα βυζαντινά του γυρίσματα και η ξεχωριστή χροιά του τον κατατάσσουν στους καλύτερους Έλληνες τραγουδιστές και έχει συνεργαστεί με πληθώρα σπουδαίων καλλιτεχνών μεταξύ των οποίων οι: Μίκης Θεοδωράκης, Χρήστος Νικολόπουλος ,Γιώργος Νταλάρας, Κώστας Μακεδόνας, Μελίνα Ασλανίδου, Δημήτρης Μητροπάνος κι άλλους.

Μαζί του στα Γερακίνεια 2024 θα είναι ,Ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος είναι Έλληνας κλαρινετίστας με σημαντική διεθνή παρουσία, συνθέτης και πανεπιστημιακός στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας καθώς και η τραγουδιστρια Kalliope.

Υπόλοιπο πρόγραμμα Γερακινείων 2024 ΕΔΩ και το βιογραφικό του Δημήτρη Μπάση είναι από “Γερακίνεια – Φεστιβάλ Πολιτισμού“.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://visaltis.gr
visaltis.gr, πρώην panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ