Μπαλίτσες με ζάχαρη άχνη – Νηστίσιμες.
κ. ΑΘΗΝΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗ

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com
ΥΛΙΚΑ
300 γρ αλεύρι
150 γρ σιμιγδάλι ψιλό
100 γρ ζάχαρη
100 γρ χυμό πορτοκάλι
1 βιτάμ
1 μπέικιν
άχνη ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ συνταγής.
Προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι, το βιτάμ που φροντίζουμε να είναι ελαφρώς λιωμένο,τη ζάχαρη και τα χτυπάμε απαλά με το χέρι.
Δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε μίξερ.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το σιμιγδάλι και το αλεύρι, ώστε να έχουμε μια μαλακή ζύμη.
Αφού έχουμε ετοιμάσει τη ζύμη μας, κάνουμε μπαλάκια ομοίου μεγέθους ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα ,τα τοποθετούμε στο ταψί μας και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.
Μόλις ψηθούν τα πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και είναι πλέον έτοιμα και υπέροχα να σερβίρουμε τα μπαλάκια με άχνη.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις Μπαλίτσες με ζάχαρη άχνη.