Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Top 5

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Λογοδοσία δημοτικής αρχής Δήμου Βισαλτίας για 4ο δίμηνο 2024

Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βισαλτίας για το 4ο δίμηνο 2024

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Τσέλιος Π. Ορέστης προσκαλεί την κ. Δήμαρχο Βισαλτίας (Πλιάκου Βάνα), τους Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Βισαλτίας, τους Συμβούλους των Δημοτικών Κοινοτήτων και τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για το 4ο δίμηνο 2024 (Ιούλιος –Αύγουστος).

Η ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ θα γίνει δια ζώσης την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 19:30.

Περισσότερα στην πρόσκληση του προέδρου που αναφέρει:

Καλείσθε να συμμετάσχετε στην ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 και 67Α του Ν.3852/2010, όπως ισχύουν, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Μεγάρου «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΣΙΑΚΟΓΙΑΣ», στις 18 Σεπτεμβρίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.30.

Έως την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024 , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ,οι Πρόεδροι των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων μπορούν να καταθέσουν εγγράφως στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου (email:g.kolokytha@dimosvisaltias.gr ) έως ένα (1) θέμα ο καθένας το οποίο αφορά στο έργο της Δημοτικής Αρχής .
Η διαδικασία που θα ακολουθήσει για την διεξαγωγή αυτής της συνεδρίασης περιγράφεται στην εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών: 98 Α.Π.8182/26.01.2024 (ΑΔΑ9ΝΚ846ΜΤΛ6-Π6Λ).

Σημείωση: Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για αναλυτικότερη ενημέρωση σε επιμέρους στοιχεία – έγγραφα των φακέλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η παραπάνω πρόσκληση κοινοποιείται και στον κ. Γενικό Γραμματέα του Δήμου και κ. Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Δήμου Βισαλτίας.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://visaltis.gr
visaltis.gr, πρώην panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ