Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Top 5

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Λιονταράκια ο Ευάγγελος Πολυχρονιάδης & Ιωάννης Παπαμαρίνου

Λιονταράκια ο Ευάγγελος Πολυχρονιάδης και ο Ιωάννης Παπαμαρίνου

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, με δύο αναρτήσεις της, ενημερώνει για δύο νέα λιονταράκια που προστέθηκαν στο τμήμα U17 (Πολυχρονιάδης από Πέλλα) και στο τμήμα U15 (Παπαμαρίνος από Δράμα) της ομάδας μας.

Περισσότερα στις σχετικές αναρτήσεις της ΠΑΕ Πανσερραϊκός που αναφέρουν ότι:

Α. Την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Ευάγγελου Πολυχρονιάδη, ο οποίος εντάσσεται στο τμήμα U17 της ομάδας μας και τίθεται υπό τις οδηγίες του Τάσου Δέντσα ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ευάγγελος Πολυχρονιάδης είναι γεννημένος στις 01/06/2009 στην Έδεσσα, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και μετακομίζει στις Σέρρες, στο πλαίσιο ενίσχυσης των ομάδων μας, οι οποίες συνεχίζουν να βελτιώνονται σε όλα τα επίπεδα και αξιοποίησης των ταλέντων που υπάρχουν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, εκεί όπου ο Πανσερραϊκός είναι η μοναδική ομάδα στην Super League.

Ευάγγελε καλώς ήρθες στον Πανσερραϊκό.

Β. Την συμφωνία της με το σωματείο Αίαντας Κεραυνού Αρκαδικού της Δράμας για την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Ιωάννη Παπαμαρίνου, ο οποίος εντάσσεται στο τμήμα U15 της ομάδας μας και τίθεται υπό τις οδηγίες των Σάκη Αναστασιάδη και Άγγελου Κούτλα ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ιωάννης Παπαμαρίνου είναι γεννημένος στις 17/12/2010, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και μετακομίζει στις Σέρρες, στο πλαίσιο ενίσχυσης των ομάδων μας, οι οποίες συνεχίζουν να βελτιώνονται σε όλα τα επίπεδα και αξιοποίησης των ταλέντων που υπάρχουν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, εκεί όπου ο Πανσερραϊκός είναι η μοναδική ομάδα στην Super League.

Iωάννη καλώς ήρθες στον Πανσερραϊκό.

Περισσότερα για τις μεταγραφές της ομάδας των Σερρών για τη νέα σεζόν 2024-25 θα βρείτε στην ενότητα “ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ“.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://visaltis.gr
visaltis.gr, πρώην panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ