Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Top 5

Καλό σου ταξίδι Τζορτζ σε ευχαριστούμε που μας τίμησες

Οδύνη για τον αδόκητο χαμό του George Baldock

Καλό σου ταξίδι Τζορτζ σε ευχαριστούμε που μας τίμησες με τη συμμετοχή σου στην Εθνική Ελλάδας

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει παγώσει τους πάντες, με τον 31χρονο αθλητή να εντοπίζεται νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στα νότια προάστια των Αθηνών την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024.

Τις τελευταίες ώρες τον Μπάλντοκ αναζητούσε η σύζυγός του και μητέρα του παιδιού τους και απευθύνθηκε στον ιδιοκτήτη του σπιτιού στη Γλυφάδα, ο οποίος πήγε στο σημείο και εντόπισε τη σορό του 31χρονου ποδοσφαιριστή στην πισίνα.
Εκ πρώτης όψεως φέρεται πως δεν εντοπίστηκε τραύμα στη σορό του Μπάλντοκ, με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ να υπολογίζει πως ο ομογενής ποδοσφαιριστής είχε χάσει αρκετές ώρες πριν τη ζωή του.

Την έρευνα έχει αναλάβει υποδιεύθυνση Ασφαλείας νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ η ακριβής αιτία του θανάτου του Μπάλντοκ θα προκύψει από την νεκροψία-νεκροτομή.

Γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου του 1993 στο Μπάκινγχαμ, Αγγλία.
Έπαιξε στις ομάδες Μίλτον Κέινς Ντονς, Όξφορντ Γιουνάιτεντ, Νορθάμπτον, Τάμγουορθ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, από το Μάιο του 2024 αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό και το Μάιο του 2022 κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας. Στην Εθνική είχε 12 συμμετοχές.

Τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι ΠΑΟ – ΟΣΦΠ 0 – 0 (6/10/2024) και με την Εθνική το Μάρτιο του 2024 απέναντι στη Γεωργία στο μπαράζ πρόκρισης του Euro 2024.

Κλείνει το άρθρο με τις ανακοινώσεις.

Οικογένεια Μπάλντοκ:
Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζορτζ πέθανε δυστυχώς. Ως οικογένεια είμαστε σοκαρισμένοι από αυτή την τρομερή απώλεια. Παρακαλούμε τα ΜΜΕ να σέβονται την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή.

ΠΑΕ Παναθηναϊκού:
Είμαστε συγκλονισμένοι, είμαστε σοκαρισμένοι από την απώλεια του George μας. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί για τον αδόκητο χαμό του. Στεκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας και των οικείων του George Baldock.

Καλό σου ταξίδι Τζορτζ.

Πηγή: Ιστοσελίδα capitano.

Τερπνή, πολιτισμός, αρχαία, εργασία 
και πολλά άλλα !!!

psterpnis.blogspot.com
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://visaltis.gr
visaltis.gr, πρώην panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ