Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Top 5

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Η Έλλη Κοκκίνου δε θα τραγουδήσει στην Πολιτεία των Ευχών

Η Έλλη Κοκκίνου δε θα τραγουδήσει στην Πολιτεία των Ευχών στις Σέρρες

Η προγραμματισμένη εκδήλωση, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Πολιτείας των Ευχών, όπου θα εμφανιζόταν η γνωστή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, αναβάλεται.

Με ανακοίνωσή της η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) αναφέρει ότι λόγω προβλημάτων υγείας η Έλλη Κοκκίνου δε θα τραγουδήσει.

Περισσότερα στη σχετική ανακοίνωση της Κ.Ε.ΔΗ.Σ.

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Λόγω ίωσης που ταλαιπωρεί την Έλλη Κοκκίνου τις τελευταίες ημέρες, ο γιατρός της συνέστησε να μη τραγουδήσει (κυρίως) σε ανοιχτό χώρο, προκειμένου να μη χειροτερέψει η κατάσταση της.

Η Έλλη Κοκκίνου δε

Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη για αύριο, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023, στην πλατεία Ελευθερίας στην πόλη των Σερρών.

Για την ιστορία η Πολιτεία των Ευχών άρχισε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023 με το συγκρότημα “ΟΝΙΡΑΜΑ” και θα λήξει την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024 με Σερραίους καλλιτέχνες.

Κλείνει το άρθρο, με την αναφορά του προέδρου της Κ.Ε.ΔΗ.Σ, Γεώργιου Ταΐρη, στο πρόγραμμα της Πολιτείας των Ευχών 2023 – 2024 που θα βρείτε κάνοντας κλικ στα περισσότερα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://visaltis.gr
visaltis.gr, πρώην panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ