Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Top 5

Ευπατρίδης Δημήτριος Αναστασιάδης ημερίδα απόδοσης τιμής

Ευπατρίδης Δημήτριος Αναστασιάδης ημερίδα απόδοσης τιμής στις Σέρρες

Ο Σύλλογος “Σερραίων Πολιτεία”, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Περιφερειακή Ενότητα Σερρών) και το Επιμελητήριο Σερρών συνδιοργανώσουν το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 19:00 στο αμφιθέατρο “Γεώργιος Καφταντζής” στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών (Ν. Νικολάου 20, πρώην Ραβινέ) ημερίδα απόδοσης τιμής στο Δημήτριο Αναστασιάδη.

Σε δήλωσή του στα neathess.gr ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Θανάσης Μαλλιαράς δήλωσε: Ο αείμνηστος ευπατρίδης Δημήτριος Αναστασιάδης έχει αφήσει ανεξίτηλο το επιχειρηματικό του αποτύπωμα, ιδρύοντας τη Fibran, μία Σερραϊκή εταιρία που έχει εξελιχθεί σε κολοσσό και φυσικά προσφέρει θέσεις εργασίας, ενισχύοντας σημαντικά την τοπική οικονομία και επιχειρηματικότητα.

Πρόγραμμα ημερίδας

Χαιρετισμοί.

Η δημιουργική πορεία, τα επιτεύγματα του Δημήτρη Αναστασιάδη και οι επιπτώσεις τους στον Νομό Σερρών.
Η χωροθέτηση της Βιομηχανίας (Τερπνή), συντελεστές κόστους, η διαρκής μετανάστευση των επιχειρήσεων και η υπέρβαση του Δημήτρη Αναστασιάδη: Δημήτρης Βλάχος, καθηγητής Βιομηχανικής Διοίκησης, Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Α.Π.Θ.

Νεωτερισμοί και καινοτομίες του Δημήτρη Αναστασιάδη στον Βιοκλιματικό Σχεδιασμό και στα υλικά των κτιρίων: Αργυρώ Δημούδη, καθηγήτρια Βιοκλιματικού Σχεδιασμού, τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Δ.Π.Θ.

Στρογγυλή Τράπεζα: Ο Δημήτρης Αναστασιάδης μέσα από τα μάτια των συνεργατών του: Λευτέρης Παπαγεωργίου, Πολιτικός Μηχανικός, συγγραφέας βιβλίων για την καινοτομία και τις Startups Γεώργιος Γιαρισκάνης, Αγιογράφος, Δημήτρης Δάπης, τέως Δήμαρχος Νιγρίτας.

Το Μουσικό Σύνολο «ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ», κλείνει την εκδήλωση, με δύο Μικρασιάτικα τραγούδια και δύο της περιοχής Νιγρίτας, που αγαπούσε ο ίδιος.

Τερπνή, πολιτισμός, αρχαία, εργασία 
και πολλά άλλα !!!

psterpnis.blogspot.com
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://visaltis.gr
visaltis.gr, πρώην panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ