Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Top 5

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσημο πρόγραμμα Γερακινείων 2024 από Δευτέρα 2-9-2024

42ο φεστιβάλ πολιτισμού και παράδοσης στη Νιγρίτα

Επίσημο πρόγραμμα Γερακινείων 2024 όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Βισαλτίας

Στην ιστοσελίδα του Δήμου αναρτήθηκε το επίσημο πρόγραμμα Γερακεινίων 2024 που θα αρχίσει τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, με την αναπαράσταση της πτώσης της γερακίνας στο πηγάδι και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024 με τον τραγουδιστή, Θοδωρή Φέρρη.

Αναλυτικά ανά ημέρα έχουμε:

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024
20:00. Αναπαράσταση της πτώσης της γερακίνας στο πηγάδι και στη συνέχεια (22:00) θα χορέψουν τα παιδικά χορευτικά τμήματα από Συλλόγους του Δήμου στην Κεντρική Πλατεία Νιγρίτας .

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024
21:30. Χορευτικά τμήματα θα χορέψουν στην κεντρική πλατεία της Νιγρίτας τα οποία είναι:
Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρού Θεσσαλονίκης “Μέγας Αλέξανδος, Πολιτιστικός Χορευτικός όμιλος Σοχού, Σύλλογος γηγενών Μακεδόνων Θέρμης, Ποντιακός Λαογραφικός Σύλλογος Λευκώνα Σερρών “Ο Πόντος” και Χορευτικό τμήμα του Δήμου Βισαλτίας!
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ – ΛΑΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ «ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ»

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

21:30. ΑΦΙΕΡΩΜΑ στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟ
Η έναρξη της ημέρας θα γίνει με την μικτή χορωδία Νιγρίτας με μαέστρο τον κ.Γούναρη και στη συνέχεια σειρά έχει η μικτή χορωδία του Δήμου Βισαλτίας με χοράρχη κ.Τζένο.

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024
18:00. Έναρξη της ημέρας με αθλητικές εκδηλώσεις μπροστά από το ξενοδοχείο Γερακίνα με street soccer, μπάσκετ 3Χ3 και επίδειξη tae kwo do απο τους αθλητές του Συλλόγου Μονομάχοι και Αθάνατοι, γνωριμία με το ολυμπιακό άθλημα συμμετέχοντας σε ένα ψηφιακό παιχνίδι δύναμης και ταχύτητας.
21:30. Επίδειξη μπαλέτου και μοντέρνου χορού και μπαλέτου απο την δασκάλα Ναταλί Θεοδωρίδου, επίδειξη μοντέρνου χορού Zumba του τμήματος του συλλόγου γυναικών Νιγρίτας “Η Γερακίνα” με χοροδιδάσκαλο τη Στέλλα Ξοβέρη (Κεντρική Πλατεία)
Στην συνέχεια στην Κεντρική Πλατεία της Νιγρίτας ζωντανή μουσική με ροκ βραδιά με τα συγκροτήματα: Kefalas band & Stendor Band.

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024
21:30. Έναρξη της ημέρας με το εργαστήρι παραδοσιακών χορών ΠΥΡΡΟΣ
22:00. Συναυλία στην κεντρική πλατεία της Νιγρίτας.
ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΣΗ LIVE συμμετέχουν ο κλαρινετίστας Μάνος Αχαλινωτόπουλος, μπουζούκι ο Γιάννης Σινάνης, η τραγουδίστρια KALLIOPE και μουσική διεύθυνση Τάσος Αθανασίας.

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

21:30. ΠΑΜΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ με καλεσμένους τους πολιτιστικούς και χορευτικούς συλλόγους του Δήμου με 3 τοπικές ορχήστρες με δημοτικό – λαϊκό πρόγραμμα.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024
22:00. Κλείσιμο της εβδομάδας Γερακινείων 2024 με τον τραγουδιστή Θοδωρή Φέρρη.

Κλείνει το άρθρο “Επίσημο πρόγραμμα Γερακινείων 2024” με τους χορηγούς των εκδηλώσεων που είναι: Περιφερειακή Ενότητα Σερρών (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΠΚΜ) και Επιμελητήριο Σερρών.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://visaltis.gr
visaltis.gr, πρώην panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ