Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Top 5

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Εμπορική έκθεση SEREXRO η συναυλιακή σκηνή των Σερρών

Εμπορική έκθεση SEREXRO 2024 η συναυλιακή σκηνή των Σερρών ανθίζει

Η SEREXRO 2024, το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός της ευρύτερης περιοχής των Σερρών, αναμένεται να είναι φέτος πιο λαμπερή από ποτέ.

Με μια σειρά από καθημερινές μεγάλες συναυλίες, η μουσική σκηνή της SEREXPO θα φιλοξενήσει κάποια από τα πιο δημοφιλή ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου. Κωστής Μαραβέγιας, Νίκος Ζωϊδάκης και Χρήστος Δάντης είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που έχουν ήδη ανακοινωθεί, με την προσδοκία να ανακοινωθούν και άλλα μεγάλα ονόματα στο προσεχές διάστημα.

Η SEREXRO, που τίθεται για πρώτη φορά υπό την αιγίδα της ΔΕΘ-HELEXPO, αναμένεται να ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων, με την υπογραφή ενός Μνημονίου Συνεργασίας που θα ενσωματώσει όλους τους άξονες συνεργειών. Αυτή η κίνηση σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την SEREXRO, που θα επιδιώξει να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες και να ενισχύσει την τοπική οικονομία.

Η εμπορική έκθεση και οι συναυλίες, που θα διαρκέσουν από τις 18 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2024, αναμένεται να προσφέρουν μια πλούσια μουσική εμπειρία, συνδυάζοντας την παράδοση με τη σύγχρονη μουσική σκηνή. Η SEREXRO 2024 υπόσχεται να είναι ένα γεγονός που θα μείνει αξέχαστο στους επισκέπτες και θα αποτελέσει ένα σημαντικό σταθμό στην πολιτιστική ζωή της περιοχής.

Οι εκδηλώσεις και η έκθεση θα γίνουν στο Επιχειρηματικό Κέντρο του Επιμελητηρίου Σερρών «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» (πρώην Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη).

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις για το πρόγραμμα της SEREXRO 2024, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες ανακοινώσεις και προετοιμαστείτε για μια αξέχαστη μουσική εμπειρία στις Σέρρες!

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://visaltis.gr
visaltis.gr, πρώην panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ