Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Top 5

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ειδική & τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ Βισαλτίας την Τετάρτη 13-10-2021

11o: Έγκριση της υπ΄αριθ.40/2021 Απόφασης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βισαλτίας με θέμα : Τροποποίηση του Εσωτερικού Κανονισμού Υπηρεσιών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βισαλτίας .
Δια ζώσης _ Κανονικά _ 2η τακτική συνεδρίαση _ Κατανομή αξιωμάτων στο Δήμο Βισαλτίας _ Συνοπτικοί διαγωνισμοί12o: Έγκριση 2ης τροποποίησης της υπ΄αριθ.202/2020(ΑΔΑ:ΨΒ5ΑΩ9Β-938) απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί αντικατάστασης μέλους των επιτροπών :
α) «Επιτροπή παραλαβής προμηθειών κατόπιν διαγωνισμού ή απ’ ευθείας ανάθεσης για τις προμήθειες που δεν απαιτούν ειδικές γνώσεις»
β) «Επιτροπή παραλαβής προμηθειών κατόπιν διαγωνισμού ή απ’ ευθείας ανάθεσης για τις προμήθειες Η/Μ εξοπλισμού και μηχανημάτων» έτους 2021, λόγω συνταξιοδότησής του.
13o: Έγκριση 2ης τροποποίησης της υπ΄αριθ.213/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά τον ορισμό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία :«ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ» λόγω αντικατάστασης αναπληρωματικού μέλους. Έκδοση διαπιστωτικής πράξης για την ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ.

14o:Έγκριση 5ης τροποποίησης της υπ΄αριθ.243/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά τον ορισμό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Ι.Δ με την επωνυμία : «Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρδευσης Δήμου
Βισαλτίας και διακριτό τίτλο:«Δ.Ε.Υ.Α.Β.» λόγω αντικατάστασης αναπληρωματικών μελών. Έκδοση διαπιστωτικής πράξης για την ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Ι.Δ.

Κλείνει το άρθρο “Ειδική & τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ Βισαλτίας την Τετάρτη 13-10-2021″ με τα υπόλοιπα θέματα.

15o: Έγκριση 2ης τροποποίησης της υπ΄αριθ.245/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά τον ορισμό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία:«ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ» λόγω αντικατάστασης αναπληρωματικού μέλους.Έκδοση διαπιστωτικής πράξης για την ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ.
16o: Ορισμός τακτικών ελεγκτών για τον τακτικό διαχειριστικό έλεγχο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βισαλτίας έτους 2020, και καθορισμός αμοιβής τους.
17ο: Έγκριση 23ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Βισαλτίας έτους 2021.
18ο: Έγκριση απόδοσης ποσού στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βισαλτίας.
19ο:Επικαιροποίηση αιτήματος προς ΕΤΑΔ Α.Ε., για την Παραχώρηση, στο Δήμο Βισαλτίας, της χρήσης των Ιαματικών Πηγών Θερμών Νιγρίτας, έναντι ανταλλάγματος (μίσθωση).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ.
ΘΩΜΑΣ Ν. ΜΠΑΚΑΛΟΥΔΗΣ
Κοινοποίηση:
1.κ.Γενικό Γραμματέα του Δήμου .
2.κ. Διευθυντή του Δήμου.
Σημείωση: Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για αναλυτικότερη ενημέρωση σε επιμέρους στοιχεία – έγγραφα των φακέλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://visaltis.gr
visaltis.gr, πρώην panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ