Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Top 5

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Διήμερο εκδηλώσεων από τοπική κοινότητα και σύλλογο Βαμβακιάς

Διήμερο εκδηλώσεων από την κοινότητα και πολιτιστικό σύλλογο Βαμβακιάς

Η Βαμβακιά Σερρών, μια γραφική κοινότητα στην καρδιά της Μακεδονίας, φιλοξενεί ένα διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων που προσελκύει επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.
Οι εκδηλώσεις αυτές αντανακλούν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής και προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία για όλους όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν τις παραδόσεις και τα έθιμα της Μακεδονίας.

Η τοπική κοινότητα και ο πολιτιστικός σύλλογος Βαμβακιάς “Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ), διοργανώνουν διήμερο εκδηλώσεων στα πλαίσια του εορτασμού του Προφήτη Ηλία.
Συνδιοργάνωση: Αντιδημαρχία πολιτισμού Δήμου Σερρών και Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας(Περιφερειακή Ενότητα Σερρών).

Η στήριξη του πολιτισμού αντικατοπτρίζει την πίστη στην αξία της πολιτιστικής παράδοσης ως κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη και την προσέλκυση νέων επισκεπτών.

Το πανηγύρι του Προφήτη Ηλία, που διοργανώνεται στην Βαμβακιά, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία με διήμερες πολιτιστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις.

Οι εκδηλώσεις αυτές δεν είναι μόνο μια ευκαιρία για διασκέδαση και εκπαίδευση, αλλά επίσης συμβάλλουν στην οικονομική τόνωση της τοπικής αγοράς, καθώς προσελκύουν επισκέπτες που συμμετέχουν στις δραστηριότητες και ανακαλύπτουν τα τοπικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Το διήμερο εκδηλώσεων στη Βαμβακιά Σερρών είναι ένα παράδειγμα της δέσμευσης της περιοχής στην προώθηση του πολιτισμού και της παράδοσης, προσφέροντας στους κατοίκους και τους επισκέπτες μια πλούσια και διαφωτιστική εμπειρία.
Είναι μια υπέροχη ευκαιρία για όλους να συνδεθούν με την ιστορία και τον πολιτισμό της Μακεδονίας, να γιορτάσουν την κοινότητα και να απολαύσουν την ομορφιά της ελληνικής παράδοσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα – ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
21:30: ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΜΒΑΚΙΑΣ – ΛΑΙΚΟΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ
Μιχάλης Καλαϊτζίδης – Βίκυ Γεωργά
Πλήκτρα: ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΛΟΥΛΟΣ, κλαρίνο: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ, μπουζούκι: ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΟΚΑΣ, drums: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΟΥΝΗΣ.

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024
18:30: ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ. Παίζουμε με τους μικρούς μας φίλους!
21:30: ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΜΒΑΚΙΑΣ. Party με τον DJ Paco.

Βέργη Σερρών – Πανηγύρι 2024 – Εκδηλώσεις (18-19-20-21 Ιουλίου 2024).

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://visaltis.gr
visaltis.gr, πρώην panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ