Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Top 5

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Γερακίνεια 2024 Φεστιβάλ πολιτισμού & παράδοσης πρόγραμμα

Από Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Γερακίνεια 2024 Φεστιβάλ πολιτισμού & παράδοσης μερικό πρόγραμμα εκδηλώσεων – καλλιτέχνες

Το Φεστιβάλ Γερακίνεια, μια εκδήλωση που αναβιώνει την παράδοση και τον πολιτισμό στη Νιγρίτα, είναι ένας πραγματικός θησαυρός για την περιοχή.

Από το 1982, αυτό το φεστιβάλ έχει γίνει ένας σταθερός προορισμός για τους λάτρεις της παράδοσης και του πολιτισμού, προσφέροντας μια πληθώρα δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν μουσική, χορό, θέατρο, και αθλητισμό.

Τα Γερακίνεια 2024 αναμένεται να είναι μια εβδομάδα γεμάτη εκδηλώσεις, από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου. Η Νιγρίτα, μια πόλη με πλούσια ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά, θα φιλοξενήσει αυτό το φεστιβάλ, προσκαλώντας καλλιτέχνες, αθλητές και πολιτιστικά σύνολα από όλη την Ελλάδα.

Μερικά από τα προγραμματισμένα γεγονότα περιλαμβάνουν την αναπαράσταση της πτώσης της Γερακίνας, θεατρικές παραστάσεις, παραδοσιακούς χορούς, και συναυλίες από δημοφιλείς καλλιτέχνες.

Κεντρική πλατεία Νιγρίτας

Γιώργος ΧατζηνάσιοςΤετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024
ώρα 22:00. Γιώργος Χατζηνάσιος (Συνθέτης)
Μαζί του οι τραγουδιστές: Μαίρη Στεφανακίδη, Άντα Αθανασοπούλου και Άγγελος Ανδριανός.

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024
ώρα 22:00. Δημήτρης Μπάσης (Τραγουδιστής)

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024
ώρα 22:00. Θοδωρής Φέρρης (Τραγουδιστής)

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη, κάτι που τονίζει την προσπάθεια του Δήμου Βισαλτίας και των υποστηρικτών του φεστιβάλ να κάνουν τον πολιτισμό προσβάσιμο σε όλους.

Τα Γερακίνεια 2024 υπόσχεται να είναι μια εμπειρία που θα ενώσει την κοινότητα και θα γιορτάσει την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Νιγρίτας.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://visaltis.gr
visaltis.gr, πρώην panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ