Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Top 5

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Αφιέρωμα στα 30 χρόνια χωρίς το Μάνο Χατζιδάκι στην Ηράκλεια

Ακόμη θα βρείτε: Πέγκυ Ζήνα και Πασχάλης Τόνιος στις 12/8/2024, σήμερα αντάμωμα Χρυσιωτών με λαϊκή ορχήστρα

Αφιέρωμα στα 30 χρόνια χωρίς τον Μάνο Χατζιδάκι στην Ηράκλεια Σερρών

Ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ηράκλειας της Ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου διοργανώνει αφιέρωμα στα 30 χρόνια χωρίς τον Μάνο Χατζιδάκι.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Ι.Ν Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ηράκλειας τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024 με ώρα έναρξης 20:30 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Συμμετέχουν οι:
Γιώργος Παντσουράκης, Δημήτρης Χίτζος, Σάκης Κηπουρός, Θανάσης Πάντας, Πέτρος Κούκος, Δαυίδ Ντομπρομιρέσκου και Δώρα Κεφαλίδου.

Στο τραγούδι θα είναι οι:
Σωτήρης Ξυδάς, Λίνα Κιοσσέ, Γιώργος Παντσουράκης και Νεφέλη Μαγκανάρη.

Μουσική επιμέλεια:
Γιώργος Παντσουράκης.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Κλείνει το άρθρο “Αφιέρωμα στα 30 χρόνια χωρίς το Μάνο” με την ενημέρωση ότι:

Α. Σήμερα, Σάββατο 10 Αυγούστου 2004, στο Χρυσό Σερρών θα γίνει αντάμωμα Χρυσιωτών στο Δημαρχείο Χρυσού, βράβευση αποφοίτων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και θα κλείσει η εκδήλωση με λαϊκή βραδιά από εξαμελή ορχήστρα.
Οργάνωση:
ΑΕ Χρυσού, Δήμος Εμμανουήλ Παππά και η τοπική κοινότητα.

Β. Τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024 στην Ηράκλεια θα γίνει αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη με την Πέγκυ Ζήνα και τον Πασχάλη Τόνιο να τραγουδούν τα τραγούδια του αξέχαστου Στέλιου.
Περισσότερα για την εκδήλωση, (Διοργανωτής, τόπος, χρόνος, είσοδος …) σε σχετική ανάρτηση που θα βρείτε ΕΔΩ.

Υ.Γ
Η ετήσια Θρησκευτική Εμποροπανήγυρη Κοίμησης του Δήμου Ηράκλειας, διάρκειας 5 ημερών, θα γίνει από την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024 έως και τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024.

Αφιέρωμα στα 30 χρόνια

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://visaltis.gr
visaltis.gr, πρώην panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ