Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Top 5

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις SerExpo 2024 & junior chefs

SerExpo 2024 από Τετάρτη 18 έως και 22 Σεπτεμβρίου 2024

Παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις στη SerExpo 2024 και junior chefs

Ενημερωτικές συναντήσεις, συζητήσεις για το μέλλον της επιχειρηματικότητας, ανταλλαγή ιδεών και απόψεων καθώς και ανάδειξη καλών επιχειρηματικών πρακτικών, θα βρίσκονται στο προσκήνιο της SerExpo 2024.
Ποικίλες και πλούσιες θα είναι για ακόμη μία χρονιά οι εκδηλώσεις που θα αφορούν στην επιχειρηματικότητα, στη SerExpo 2024 αλλά και διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως:

Οι παρακάτω παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις θα γίνουν στο Επιχειρηματικό Κέντρο SerExpo “ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ” (Πρώην στρατόπεδο Κολοκοτρώνη) και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Κωστής Μαραβέγιας

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 – Ώρα έναρξης 21:00
Σε ένα μεγάλο πάρτι θα μετατραπεί η σκηνή της SerExpo 2024 στην έναρξή της!
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Κωστής Μαραβέγιας, με το αστείρευτο κέφι και τη θετική του ενέργεια έρχεται στη SerExpo 2024 και μας προσκαλεί να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε, σε μια βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη.
Θα μοιραστεί μαζί μας όλες τις γνωστές του επιτυχίες καθώς και άλλα αγαπημένα μας τραγούδια και θα μας συμπαρασύρει στους ρυθμούς του, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Νίκος Ζωϊδάκης
Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024 – Ώρα έναρξης 21:00.
ΕμπορικήΣε μία ανεπανάληπτη βραδιά υπό της ήχους της κρητικής λύρας, μας καλεί ο αγαπημένος Νίκος Ζωϊδάκης που θα ανέβει στη σκηνή της SerExpo 2024.
O δημοφιλής κρητικός καλλιτέχνης που κάθε εμφάνισή του είναι συνυφασμένη με το απόλυτο κέφι, έρχεται για μία μοναδική βραδιά, όπου όλοι θα γίνουμε μία μεγάλη παρέα και θα διασκεδάσουμε στους ρυθμούς του.

Josephine
Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 – Ώρα έναρξης 21:00
Mία από τις πιο εντυπωσιακές και ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της, με ιδιαίτερη απήχηση στο νεανικό κοινό, είναι έτοιμη να μας χαρίσει μία αξέχαστη βραδιά.
Η ενέργεια και το πάθος της Josephine θα ξεδιπλωθούν στη σκηνή της SEREXPO και μικροί και μεγάλοι θα λικνιστούν στο ρυθμό των τραγουδιών της ,που αποτελούν τα απόλυτα hit!

Χρήστος Δάντης
Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 – Ώρα έναρξης 21:30.
Είναι ένας αγαπημένος τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός και έρχεται στη SerExpo 2024.
Έχοντας μια μακρά διαδρομή στην ελληνική μουσική σκηνή, ο μοναδικός Χρήστος Δάντης ανεβαίνει στη σκηνή της SerExpo και μας υπόσχεται μία ξεχωριστή μουσική εμπειρία.
Γνωστά και αγαπημένα ποπ, δυνατά ροκ αλλά και πολλά λαϊκά τραγούδια συνθέτουν το πλούσιο ρεπερτόριο του Χρήστου Δάντη, που θα μας χαρίσει υπέροχες στιγμές.
Συμμετέχει μαζί του με μία εκρηκτική φωνή, και σκηνική παρουσία, η Νάσια Συρράκου.

Αντύπας

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 – Ώρα έναρξης 21:00.
Ο Αντύπας, ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός, με τις αναρίθμητες επιτυχίες, ανεβαίνει στη σκηνή της SEREXPO 2024.
Διαχρονική αξία με ένα τεράστιο ρεπερτόριο που όλοι έχουν τραγουδήσει, ο αειθαλής και αστείρευτος Αντύπας έρχεται να προκαλέσει «καταιγίδα» διασκέδασης και κεφιού!

Κλείνει το άρθρο “Παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις” με την ενημέρωση ότι:
Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 18:30 οι μικροί μας μάγειρες δημιουργούν για ακόμη μία φορά στη SerExpo 2024.
Ως δεινοί junior chefs, θα παρασκευάσουν φέτος υγιεινές και πεντανόστιμες μπάρες δημητριακών

Είσοδος ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις της SerExpo.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://visaltis.gr
visaltis.gr, πρώην panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ