και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com
3. Για την κατάψυξη
Εάν ξέρετε πως δεν θα φάτε το φαγητό που περίσσεψε στις επόμενες μέρες τότε βάλτε το στην κατάψυξη. Μπορεί να μείνει στην κατάψυξη για μεγάλο διάστημα, ωστόσο καλύτερα να γίνεται η κατανάλωσή του μέσα σε λίγους μήνες για να έχουμε καλή ποιότητα γεύματος. Για καλύτερο αποτέλεσμα, πριν την κατάψυξη, το βάζετε στη συντήρηση και βεβαιώνεστε ότι έχετε κλείσει το γεύμα σας καλά σε ένα αεροστεγές δοχείο για να αποφύγετε το freezer burn (αποχρωματισμός φαγητού λόγω παγώματος).
4. Για την απόψυξη
Η απόψυξη ιδανικά θα πρέπει να γίνεται στη συντήρηση, για να αποφευχθεί η ανάπτυξη βακτηρίων. Ειδικά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με κρέας ή γαλακτοκομικά προϊόντα. Για το ζέσταμα του φαγητού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον φούρνο μικροκυμάτων ή τον φούρνο, αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε Slow Cooker – Ηλεκτρονική Γάστρα, καθώς δεν αναπττύσσει υψηλές θερμοκρασίες για να σκοτώσει όλα τα βακτήρια.