Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Top 5

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Από το Euro 2024 ο Λούκα Γκουγκεσασβίλι στον Πανσερραϊκό

Ο Πανσερραϊκός ενισχύεται με τον Λούκα Γκουγκεσασβίλι

Από το Euro 2024 ο Λούκα Γκουγκεσασβίλι στον Πανσερραϊκό μέχρι το 2026

Σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανσερραϊκός, αποκτώντας τον διεθνή Γεωργιανό τερματοφύλακα Λούκα Γκουγκεσασβίλι για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Γκουγκεσασβίλι, που έχει καταγράψει εξαιρετικές εμφανίσεις με την Καραμπάγκ και έχει συμμετάσχει στην εθνική ομάδα της Γεωργίας στο Euro 2024, αναμένεται να προσφέρει σταθερότητα και εμπειρία κάτω από τα δοκάρια της ομάδας των Σερρών.

Η προσθήκη του Γκουγκεσασβίλι στο δυναμικό του Πανσερραϊκού είναι ένα βήμα που δείχνει τις φιλοδοξίες της ομάδας για την επόμενη διετία. Ο 25χρονος τερματοφύλακας, με ύψος 1.96 μ., έχει ήδη αποδείξει τις ικανότητές του σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κρατώντας απαραβίαστη την εστία του 20 φορές και κατακτώντας 3 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα με την Καραμπάγκ.

Ο Γκουγκεσασβίλι ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ντιναμό Τιφλίδας και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Πολωνία για την Γιαγκελονια. Ακολούθησαν δανεισμοί στις Ντίλα Γκόρι και Γρανάδα, όπου συνέχισε να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, πριν τον αποκτήσει η Καραμπάγκ.

Η εμπειρία του σε διεθνές επίπεδο, καθώς και η συμμετοχή του στην εθνική ομάδα της Γεωργίας, τον καθιστούν έναν πολύτιμο παίκτη για τον Πανσερραϊκό.

Η μεταγραφή του Γκουγκεσασβίλι στον Πανσερραϊκό αναμένεται να φέρει νέα δυναμική στην ομάδα, και οι φίλαθλοι των «λιονταριών» έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν για τις επιδόσεις της ομάδας τους στο μέλλον.

Η σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός καταλήγει με το “Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανσερραϊκού, Λούκα!”

Once ALion Always ALion (Μια Φορά Λιοντάρι Πάντα Λιοντάρι).

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://visaltis.gr
visaltis.gr, πρώην panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ