Βιογραφικό συγγραφέα
“Απλά και διαφορετικά” παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Ευγενειάδη
Συνταγές χωρίς ζωικά προϊόντα σε διαφορετική διάσταση
Οι Εκδόσεις Υδροπλάνο και το Cafe ΑμεΑ εν έργω, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Ευγενειάδη με τίτλο:
Απλά και διαφορετικά, Συνταγές χωρίς ζωικά προϊόντα (Vegan Διατροφής) σε διαφορετική διάσταση
Η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στο Cafe ΑμεΑ εν έργω στις Σέρρες (Κερκύρας 1)
Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Η Φωτεινή Γεωργιάδου, Διευθύντρια ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΕΝ ΕΡΓΩ
Η Χρυσάνθη Ιακώβου, Δημοσιογράφος – Ποιήτρια
Η Σελβίρα Ταλιουρίδου, Δημοσιογράφος – Σύμβουλος Επικοινωνίας
Ο Γιώργος Ευγενειάδης, Καθηγητής Ειδικής Αγωγής – Τεχνολόγος Τροφίμων.
Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει Workshop παρασκευής μιας συνταγής του βιβλίου για τους μικρούς παρευρισκόμενους με βοηθούς φιλοξενούμενους του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΕΝ ΕΡΓΩ και του ΚΔΑΠ “Τα Λιονταράκια”.
Πληροφορίες: ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΕΝ ΕΡΓΩ στο τηλέφωνο 23210 59199.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Χορηγοί επικοινωνίας:
Καφέ εν έργω, ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΕΝ ΕΡΓΩ, SER-FREE, My Selvi.gr, ΚΔΑΠ “Λιονταράκια”.
Κλείνει το άρθρο “Παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Ευγενειάδη” με λίγα λόγια για το συγγραφέα.
Ο Γιώργος Ευγενειάδης γεννήθηκε στις Σέρρες και μεγάλωσε στο Σιδηρόκαστρο και στη Βυρώνεια Σερρών. Τις παιδικές του αναμνήσεις συντροφεύουν μυρωδιές και εικόνες από το μπακάλικο του παππού του Γιώργου Κάνδραλη, καθώς και μαγειρέματα και γεύσεις της γιαγιάς Τασούλας και της θείας Δέσποινας.
Όλα αυτά συνοδεύονταν από χρώματα και αρώματα της ελληνικής επαρχίας.
Με επιρροές από τον πατέρα του Νίκο Ευγενειάδη, καθηγητή Εκπαίδευσης, και τον θείο του Στέλιο Ζώτη, καθηγητή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, από μικρή ηλικία συνειδητοποίησε τη μαγεία αυτού του επαγγέλματος και τη δυνατότητα του παιδαγωγού να αλλάξει και να καθοδηγήσει τη ζωή των μαθητών του. Σπούδασε συνειδητά Τεχνολογία & Επιστήμη των Τροφίμων αλλά στην πορεία της επαγγελματικής του αναζήτησης θέλησε να γεφυρώσει τις γνώσεις του με την εκπαίδευση και την επαγγελματική κατάρτιση. Ολοκλήρωσε σχεδόν παράλληλα δύο μεταπτυχιακά προγράμματα, ένα στη Διασφάλιση Ποιότητας των Τροφίμων και ένα στην Ειδική Εκπαίδευση Ατόμων με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες.
Γνωρίζει την ελληνική νοηματική Γλώσσα και τη γραφή Braille.
και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com
Χαμόγελα, αυθορμητισμός, άμεση επικοινωνία, δράσεις και ξεγνοιασιά ήταν μερικά από τα στοιχεία που τον μάγεψαν στην Ειδική Εκπαίδευση. Έχει εκδόσει το βιβλίο «Απλά και Διαφορετικά», συνταγές αρτοζαχαροπλαστικής σε διαφορετική διάσταση.
Εργάζεται στη Δημόσια Ειδική Εκπαίδευση καθώς και στην `Κατάρτιση Ενηλίκων, λέγοντας «Εύγε… στη Διαφορετικότητα» και στις καινοτόμες δράσεις της και προβάλλοντας μια άλλη πλευρά της.